• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Circulearning? Bekijk dan alle veelgestelde vragen hieronder. 

Heb je een vraag over de kennisvideo’s? Bekijk dan de FAQ voor gebruikers.

Circulearning is een platform waar kennis en inzichten over circulair bouwen gedeeld worden. Onder Kennisaanbod vind je een uitgebreid aanbod van kennismodules voor diverse doelgroepen.

Om kennis over circulair bouwen toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee kennisontwikkeling, kennisdeling en adoptie te stimuleren. Daarmee hopen we de transitie naar een circulaire (bouw)economie te versnellen.

Het kennisplatform is bedoeld voor alle professionals die actief zijn in de bouw- en vastgoedsector.

Actuele kennis, inzichten en best practices uit de beroepspraktijk die te maken hebben met circulair bouwen. Kijk voor het volledige kennisaanbod bij Kennisaanbod.

Wij streven ernaar om minimaal om de volgende onderwerpen uitvoerig te behandelen: 

– Introductie circulair bouwen;

– Het meten van circulariteit;

– Milieu impact en milieukosten;

– Circulair inkopen;

– Circulariteit en financiën;

– Beleid, wet- en regelgeving;

– Circulaire bouwmaterialen;

– Circulair ontwerpen;

– Circulaire installaties;

– Circulair slopen;

Ja, natuurlijk. Wij nodigen diverse experts uit om bij te dragen aan het kennisplatform. Om een breed pallet van kwalitatief hoogwaardige kennis en inzichten aan te bieden. Zie jij nog kansen? Neem dan contact op via info@circulearning.nl.

In de video’s brengen onze inhoudelijke experts diverse complexe thema’s op een toegankelijke manier over. Er zijn video’s voor verschillende kennisniveaus, waardoor je zelf de gewenste diepgang kunt kiezen.

Indien je eerst eens rond wil kijken op het kennisplatform kunnen wij een proefaccount voor je inrichten. Neem hiervoor contact op via info@circulearning.nl.

Ja, stuur je vraag naar info@circulearning.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen
van gebruikers

Je kunt een account aanmaken op Circulearning. Hiermee kun je video’s of een abonnement aankopen voor een bescheiden bedrag. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de aangekochte kennisvideo’s. Je kunt de video’s kijken wanneer en zo vaak je maar wilt.

Het bedrag staat bij de video vermeldt. Omdat het verzamelen van de kennis en inzichten, inclusief het opnemen, bewerken en hosten van de video’s tijd en middelen kost, vragen wij een bescheiden bijdrage per video. 

Studenten (van onderwijsinstellingen) bieden wij gratis toegang tot alle video’s op het platform. Stuur een mail naar info@circulearning.nl met daarin je naam, studie, onderwijsinstelling en e-mailadres. Wij maken dan een studentenaccount voor je aan.

Als je ingelogd bent, kun je direct al je aangekochte video’s bekijken. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Alle video’s zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even of de videospeler op de hoogste kwaliteit staat ingesteld en dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dit aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Ja, stuur je vraag naar info@circulearning.nl. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

© 2024 TRAJECT & Alba Concepts - Powered by Maatos