• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Hét kennisplatform voor circulair bouwen

Circulearning staat voor kennisdeling in de bouw- en vastgoedsector. 

Op het platform vind je actuele kennis en de inzichten van experts in de circulaire bouweconomie. Deze kennis en inzichten zijn hier toegankelijk gemaakt, zodat professionals zoals jij deze direct en effectief kunnen toepassen in het werkveld.

Het ontstaan van Circulearning

Ons platform ontstond uit de eenvoudige wens om duidelijkheid te brengen in de wereld van circulariteit. In een tijd waarin dit begrip soms verwarrend lijkt en niemand nu écht weet wat circulariteit betekent, geloven we dat kennis delen de sleutel is tot ware verandering. Onze video’s vormen een basis van begrip, waarbij elke verkenning en elk model bijdraagt aan de collectieve kennis van een circulaire benadering in de bouw.

Voor alle professionals in de bouw- en vastgoedsector

Kennisplatform Circulearning richt zich op een brede doelgroep van professionals in de bouw- en vastgoedsector. Van architecten tot inkopers en van (installatie)ontwerpers tot projectmanagers. Bij Circulearning kan iedereen in een rap tempo nieuwe kennis opdoen.

De kennispartners van Circulearning

Het kennisaanbod wordt mogelijk gemaakt door de kennispartners van Circulearning.

TRAJECT levert oplossingen aan overheden, bedrijfsleven, onderwijs, zorg, woningbouw en de utiliteitsbouw. Sinds de oprichting in 1994 is TRAJECT gegroeid tot een team van kennisintensieve professionals op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid. Wij realiseren gezonde gebouwen en adviseren over het verbeteren van bestaande bouw. Met experts in de huisvesting, onderhoud, energie en techniek levert TRAJECT integrale oplossingen. Een proces van maatwerk waardoor gebouwen continue blijven presteren voor gebruikers en eigenaren. Expertise, kwaliteit, creativiteit en partnerschap staan dan ook centraal in onze organisatie.

Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zich richt op drie activiteiten: advisering, management en projectontwikkeling. Bij alle activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen. Alba Concepts is 100% gedreven en altijd origineel. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en outside the box durven denken, om tot dat idee te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Wij brengen in ideeën in vastgoed verder.

© 2024 TRAJECT & Alba Concepts - Powered by Maatos